Book of Revelation Bible Trivia Questions and Answers

Seven churches, seven seals, the Lamb, the new heaven and the new earth. How well do you know the last book of the Bible?

20 questionsTap an answer to check itVerse for every answer
  1. easy

    The New Jerusalem does not need the sun or the moon to shine on it, for the glory of God gives it light.

    Answer: TrueRevelation 21:23
  2. easy

    How many elders are seated on thrones surrounding the throne of God?

    Answer: D. Twenty-fourRevelation 4:4
  3. easy

    The church in Laodicea was praised for being cold and refreshing.

    Answer: FalseRevelation 3:15-16
  4. easy

    What will God wipe from the eyes of his people in the new heaven and new earth?

    Answer: B. Every tearRevelation 21:4
  5. easy

    What stood on each side of the river of the water of life?

    Answer: D. The tree of lifeRevelation 22:2
  6. easy

    The very last words of Jesus recorded in the Bible are: 'Yes, I am coming soon.'

    Answer: TrueRevelation 22:20
  7. medium

    According to the angel's explanation, what do the seven heads of the beast represent?

    Answer: C. Seven hills on which the woman sitsRevelation 17:9
  8. medium

    The city of Megiddo, associated with the final battle of Armageddon, sits in which great valley?

    Answer: A. Jezreel ValleyRevelation 16:16
  9. medium

    When the seventh bowl was poured into the air, a voice from the throne said, "It is done!" and a severe earthquake occurred.

    Answer: TrueRevelation 16:17-18
  10. medium

    In the vision of Revelation, what happened to the apostle John's stomach after he ate the little scroll?

    Answer: B. It became bitterRevelation 10:10
  1. medium

    What was the sun given power to do when the fourth angel poured out his bowl?

    Answer: C. To scorch people with fireRevelation 16:8
  2. medium

    The rider on the white horse wore a crown of thorns on his head.

    Answer: FalseRevelation 19:12
  3. medium

    According to the mighty angel, what has the fallen city of Babylon become a dwelling for?

    Answer: D. Demons and impure spiritsRevelation 18:2
  4. medium

    The gates of the New Jerusalem will be shut at night to keep out the wicked.

    Answer: FalseRevelation 21:25
  5. hard

    To the one who is victorious in Ephesus, what did Jesus promise to give the right to eat from?

    Answer: C. The tree of life, which is in the paradise of God.Revelation 2:7
  6. hard

    What fraction of the earth is given over to Death and Hades with the pale horse?

    Answer: B. A fourth (1/4)Revelation 6:8
  7. hard

    Jesus told Philadelphia: 'I am coming soon. Hold on to what you have, so that no one will take your _____.'

    Answer: B. CrownRevelation 3:11
  8. hard

    The Lamb standing in the center of the throne had seven horns and seven eyes.

    Answer: TrueRevelation 5:6
  9. hard

    In the book of Revelation, Jesus condemns the 'teaching of Balaam'. What does this represent theologically?

    Answer: A. Compromise with the world, leading to idolatry and sexual immoralityRevelation 2:14
  10. hard

    To the victorious in Pergamum, Jesus promised hidden manna and what else?

    Answer: D. A white stone with a new name written on itRevelation 2:17

More Bible trivia

See all 30 Bible quizzes →